CRUNGE ARE BACK!

Och mer fokuserade än någonsin!

Stockholmbaserade Hårdrocksbandet Crunge är tillbaka med nya låtar, ny Line-Up samt ny styrka och energi!

Med de orden öppnar Crunge sitt meddelande till oss på tOWN hOGS, och självklart öppnar det vårt intresse.

Bandet som tidigare släppt EP’n Throwdown (2012), fullängdaren Hostile Grounds (2015) samt singeln Chasing Down A Ghost (2016). Nu kommer bandet med nyheten över att de har en serie om TRE singlar som kommer släppas, den första The Day I Came Alive, släpps 27 oktober.

Tillsammans med nyheten om 3 singlar, är det nu även officiellt att bandet är en stark trio. Frontmannen Mathias Blomster på gitarr och sång, på trummor hittar vi fortfarande RIchard Bång och som tredje medlem har vi Basse Blyberg på bas.

I och med nyheten, har bandet även uttalat sig med orden ”the band had expanded its roster and, perhaps, lost their way somewhat before deciding to slow things down, take a step back and figure out where to go next.

Som alltid när Crunge kommer med nytt, så har i vart fall jag personligen rätt stora förväntningar på resultatet, och ser verkligen fram emot när samtliga singlar finns att avlyssnas.

Utöver releasen på singeln den 27 oktober, har bandet även annonserat nästa gig, som går av stapeln på Harry B James den 11 november (eventet hittar du här)

Följ Crunge på Facebook & Instagram