Cyhra släpper singel och låtlista

CYHRA – Bandet med medlemmar som JAKE E (tidigare Amaranthe), Jesper Strömblad (tidigare In Flames, Dimension Zero, Hammerfall, The Resistance mfl), Peter Iwers (tidigare In Flames) & Alex Landenburg (tidigare Luca Turilli’s Rhapsody, Annihilator m.fl) släppte idag sin debut singel Karma till kommande plattan Letter to Myself.

Ryktenas och senast tidens ”snack om” band CYHRA har äntligen släppt sin debut singel Karma idag 25 augusti 2017 via samtliga (som jag känner till) elektroniska kanaler. Och jag gissar starkt att den låten kommer kliva raskt upp på flera listor som mest spelad under den här helgen, och möjligen nästkommande vecka.

Jag misstänker och har redan sett på flera sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram att flera fan’s gärna gör jämförelser mellan CYHRA och bandets medlemmars tidigare band (som Amaranthe, In Flames m.fl). CYHRA är ett NYTT band, om än medlemmarna har sina rötter på andra platser, så ska vare sig sound eller låtval jämföras med de tidigare alster som gjorts. Självklart kommer det finnas sound som påminner om tidigare band, det är trots allt samma personer som var med och formade de banden med sin genre och tillvaro. Men kom ihåg igen, CYHRA är ett helt eget och nytt band!

Personligen så tycker jag soundet och hela produktionen är otroligt välgjort och kommer absolut bli intressant att följa bandets utveckling med tiden som kommer.
Låten Karma då, den ger en klar försmak på hur resterande del av plattan kommer låta och vara utförd. Med mängder av hårda tuffa riff, tillsammans med slagkraftiga och (i duschen) med-sjungarvänliga delar. Personligen så behövde jag lyssna några varv på låten, men den sitter som en smäck rakt in i själen.

Samtidigt som CYHRA nu släppte singeln, så har de även gått ut med hela låtlistan till kommande plattan Letter to Myself, som släpps via Spinefarm.

 

CYHRA
JAKE ESång
Jesper StrömbladGitarr
Peter IwersBas
Alex LandenburgTrummor

CYHRA på FacebookOfficiellaTwitter