Dancehallstjärnan Sean Paul till Berns i vår

En levande legend i dancehallvärlden. Sean Paul behöver egentligen ingen längre presentation. Efter att ha dominerat topplistor världen över, sålt platina flera gånger om och stått på de största scenerna är världsstjärnan tillbaks i rampljuset – med besked. ”Cheap Thrills” (tillsammans med Sia), ”Rockabye” (med Clean Bandit) och ”No Lie” (med Dua Lipa) är tre av årets allra största låtar – tre av många hits som Sean Paul genererat genom åren. Snart kommer mer eget material – och den 12 april kommer han till Berns i Stockholm!

Dutty yeah! Det är svårt att inte plocka fram ett fint minne när man hör namnet ”Sean Paul”. Från debutalbumet ”Stage One” år 2000 och fram till idag har Sean Paul varit en hitmaskin utan dess like. Det finns nog inte ett dansgolv i världen som inte satts igång av ”Get Busy”, ”Gimme The Light”, ”She Doesn’t Mind” eller ”Temperature”. Eller varför inte en av hans många samarbeten med artister som Beyoncé, Rihanna, Busta Rhymes, Nicki Minaj, Sia, Enrique Iglesias eller reggae/dancehall-ikoner som Beenie Man, Damian Marley och Mr. Vegas. Listan kan göras lång.

Superlativen och beundran räcker inte riktigt till när man ska försöka sig på att beskriva Sean Pauls långa och extremt framgångsrika karriär. Samtidigt som han har varit en oerhört uppskattad artist, solo och som gäst, har han också varit en väldigt älskad producent samt en av den moderna dancehallens mest drivande och största pionjärerna under 00-talet och framåt.

Med låtarna ”No Lie” (med Dua Lipa) och ”Tek Weh You Heart” (med Sverigeaktuella Tory Lanez) är Sean Paul, återigen, hetare än någonsin. Nu ser vi fram emot att äntligen få se ”Sean da Paul” i Sverige igen – på Berns i Stockholm den 12 april. Ses där!

Datum

12.4 – Stockholm, Berns