Eino – Не хватает (Otillräcklig)

Eino bor i en stad som faller under namnet Jēkabpils, belägen halvvägs mellan Riga och Daugavpils. Jag träffade min vän Ainārs Angens (hans riktiga namn) för första gången under Yelawolfs spelnig på Nalen 2015, sedan dess har vi haft kontakt genom sociala medier. Första videon från projektet finns att beskåda nedan. 

Låten handlar om otillräcklighet i stora drag, om kreativa människor som inte alltid räcker till. Människor som satsar allt för att uppnå sin vision oavsett vad de måste offra på vägen. Eller de som vägrar att stå på samma plats och följa order. Den beskriver även människor som inte tillåter att förlora sig själva enbart för att andra ska uppskatta dem.

Videon har skapats av Sergey Zinovich och Beatowski står för musiken. Videon tog ett par timmar att göra och är inspelad i Lettland. Detta projekt är speciellt eftersom alla tre kommer från samma stad, Jēkabpils. Utöver musiken har Eino utvecklat ett klädmärke “trettiotre” och öppnat en studio tillsammans med tatueraren Martins Osito.

Nästa video kommer inom en snar framtid.