G-Eazy kommer till Sverige

I december släppte Oakland-rapparen sitt senaste album ”The Beautiful & Damned” som debuterade på Billboards tredjeplats och befäster G-Eazys plats som en av världens mest omtyckta rappare just nu. Efter succé på Way Out West senast är det äntligen dags för G-Eazy att återvända till Sverige och Annexet i Stockholm den 2 maj! Som om inte det vore nog så ackompanjeras han av den brittiska stjärnan på allas läppar: Stefflon Don och stjärnskottet Yung Pinch.

Albumet ”The Beautiful & Damned” släpptes i december, tillsammans med en tillhörand kortfilm, via Apple Music. Det är ett dubbelalbum med 20 väldigt personliga låtar, som visar på G-Eazys vassa textförfattande. Skivan gästas av ett helt gäng med stjärnor: Halsey, A$AP Rocky, Cardi B, Kehlani, E-40, Charlie Puth, Anna of the North och fler.

G-Eazy har nästan en och en halv miljard(!) streams på Spotify – och de två senaste singlarna”No Limit” (feat.A$AP Rocky & Cardi B) och vackra superhiten”Him & I” (feat.Halsey) har tillsammans streamats över 340 miljoner gånger på Spotify.

Rapparen har en stark förmåga att se talang och lyfta framtida stjärnor; som Kehlani, Carnage, KYLE, Tory Lanez och Nef Tha Pharaoh som följt med G-Eazy på deras första turnéer. Denna gången blir det två nya framtida stjärnor i form av Kalifornia-nykomlingen Yung Pinch (”When I Was Young” och ”Hello There” bl.a.) och brittiska Stefflon Don som nyligen utsågs till bästa kvinnliga artist på MOBO Awards. Få kan ha missat hennes monsterhits ”Hurtin’ Me” (feat. French Montana) och hennes club anthem ”16 Shots”.

Vi längtar till våren, den 2 maj och G-Eazy + Stefflon Don + Yung Pinch på Annexet i Stockholm!