Ghost gör två konserter i Sverige

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband. Bandet spelar på arenor i New York och Los Angeles – och i februari kommer ”A Pale Tour Named Death” till Scandinavium i Göteborg och Ericsson Globe i Stockholm. Idag släppte bandet sitt senaste album ”Prequelle” – ett nytt kapitel i den mytomspunna sagan som är: Ghost.

Ghost har alltid utmanat och skapat rubriker. Det är ett band som tagit över världen och har fans över hela jordklotet. Fansen har i flera år följt bandets mytiska och ockulta berättelser inlindat i metalmusik som vågar ta för sig och som cementerar Ghosts plats som ett av de viktigaste rock- och metalbanden just nu.

Bandet har vunnit en Grammy och flera Grammisar – för att nämna några av priserna de har kammat hem genom åren. Nu leds det rosade bandet av sin nya frontfigur: Cardinal Copia. Och dagens albumsläpp ”Prequelle” är nästa steg i Ghosts ständiga utveckling.

”Rats” och ”Dance Macabre” från senaste albumet har redan blivit Ghost-klassiker och vi kan väl ana att vi får höra mycket från senaste albumet, tillsammans med låtar från deras tidigare tre albumsläpp och två EPs – live i Sverige 20 och 23 februari 2019. Vi längtar redan till två fantastiska arenakonserter på svensk mark!

Datum 2019
20/2 – Scandinavium, Göteborg
23/2 – Ericsson Globe, Stockholm