Hyllade rapparen Logic till Stockholm

Logic är rapparen som med sina fem mixtapes mellan 2009 och 2013 plötsligt blev en av de mest intressanta artisterna i rapvärlden. Debutalbumet Under Pressure hyllades unisont av kritiker och har, liksom uppföljaren The Incredible True Story, redan sålt guld! Nyligen släpptes tredje albumet, Everybody, som direkt gick in på förstaplats på Billboard 200. Nu kan vi se fram emot den 19 oktober – då Logic kommer till Fryshuset i Stockholm för en efterlängtad konsert på svensk mark!

Efter miljontals streams och nedladdningar av sina mixtapes, där Young Sinatra: Welcome To Forever blev genombrottet, signade Logic med det ikoniska skivbolaget Def Jam Records 2014. Där släpptes debuten Under Pressure, som den erkända rapsidan HiphopDX gav 4.5/5 med dessa fina ord bland annat:

”Under Pressure is a magnificent debut that is both remarkably introspective and brilliantly meta; it’s under pressure and alleviating it simultaneously.”

Det är Logics unika rap och förmåga att berätta en berättelse på ett målande sätt som har gjort hans tre album, med senaste Everybody i de flestas högtalare fortfarande, så populära bland både kritiker och fans. Han har hyllats av Huffington Post och MTV samt uppträtt på Lollapalooza, Wireless Festival, Jimmy Kimmel Live!, The Tonight Show starring Jimmy Fallon och mycket mycket mer.

Everybody inkluderar gäster som Chuck D, Khalid, Killer Mike, Alessia Cara och Neil deGrasse Tyson – och är Logics allra största kommersiella framgång hittills. Men i en intervju nyligen sa Logic att det också kan bli hans sista skiva. Huruvida det blir så eller inte kan vi inte svara på – men att man bör försöka passa på att uppleva Logic live när han kommer till Fryshuset i Stockholm den 19 oktober!