Lil Pump till Sverige med nytt album

Efter en enorm succé på Lollapalooza i USA (festivalen som kommer till Sverige nästa år!) och en lika stor succé nyligen tillsammans med Post Malone i Stockholm – är det dags för Lil Pumps första stora egna headlinetour! Onsdag 5 december tar rapparen bakom ”Gucci Gang” och ”Esskeetit” över Fryshuset i Stockholm – med sin Harverd Drop Out Tour! 100% grym energi utlovas!

”One of the best things we saw” – sa Rolling Stone om Lil Pumps extremt grymma framträdande på Lollapalooza i Chicago tidigare i augusti. Har man sett Lil Pump live så vet man att det är något man vill uppleva igen och igen och igen. Har man inte sett Lil Pump live? Ja då har man missat en riktig ”force of nature”. Men 5 december får alla chansen – på Fryshuset i Stockholm!

Lil Pumps självbetitlade solodebut från 2017 blev en enorm succé och han tog snabbt täten i skaran av nya unga intressanta rappare från USA – ”the leader of SoundCloud rap”. Albumet har sålt guld och singeln “Gucci Gang” kan INGEN ha missat. Skivan var också den mest streamade veckan den släpptes och landade direkt på en tredjeplats på Billboard. Den succé som skivan genererade för Lil Pump kunde få (om någon?) mäta sig med under 2017 och 2018 – och snart är det äntligen dags för ett nytt album.

Han har unisont hyllats av XXL, Noisey, Rolling Stone, Complex, MTV och många fler. Forbes hade med Lil Pump i sin “Hip-Hop Future Moguls Class of 2018” – men det bästa kvittot har ändå varit alla slutsålda konserter världen över – med den ena moshpiten galnare än den andra!

Från kommande skivan ”Harverd Drop Out” har vi hittills fått höra ”Esskeetit” – som redan nått över 100 miljoner streams på Spotify.

Snart släpps äntligen albumet – och den 5 december kommer vi att få höra allt nytt material – liksom hans tidigare låtar, som har blivit ett soundtrack för en hel generation.

Vi ses i Stockholm, Lil Pump!

Datum
5/12 – Fryshuset, Stockholm