Machine Gun Kelly till Göteborg

Machine Gun Kelly återvänder till svensk mark i sommar! Aktuell med hiten “Bad Things”, ett samarbete med Camila Cabello, vilken har toppat listor och streamats i stor mängd världen över, kan vi välkomna honom till Pustervik den 12 juli.

Likt en gladiator i romerska imperiet drog Machine Gun Kelly in som en storm på hiphop-scenen 2012 med stor passion och en fast beslutsamhet att engagera sina lyssnare. Texterna handlar om allt från familjerelationer till missbruk till att man alltid måste vara redo för alla hinder som kan dyka upp i vardagen. De kreativa, starka texterna i kombination med beatsen och rytmen i hans musik är vad som avgjort att Machine Gun Kelly skapat en armé av lyssnare världen över.

Vid 15 års ålder fick han smeknamnet MGK av sina fans tack vare sin kulsprutesnabba rap. Cleveland-killen debuterade redan 2006 med en mixtape men det var i och med en resa till New York 2009 allt förändrades. Där fann han sig själv ståendes på scen på legendariska Apollo Theatre som den förste rapparen någonsin att vinna den prestigefyllda talangtävlingen. Ett litet tag därefter säkrade han sitt skivkontrakt med Interscope via P Diddys Bad Boy Records och 2012 såg debutplattan ”Lace Up” sitt ljus. Skivan gick in som nummer två på Billboards Hip hop/Rnb lista och succén var ett faktum.

Hösten 2015 släpptes senast albumet ”General Admission”, och då gjorde stjärnan en oförglömlig spelning på Musikens Hus. Vi kan nu stolt meddela att MGK återvänder till Göteborg för att inta scenen på Pustervik i sommar!