Myran släpper nytt eget

Många känner Myran genom bandet Crunge, och flera av oss har dessutom hört honom berätta om sitt soloprojekt. Nu är det äntligen dax för oss alla att få ta del av hans alster.

Mathias Blomster aka Myran, som till vardags annars återfinns i Crunge kommer nu med sin andra singel ”Running” som soloartist, och den ger en bra bild av vad som komma ska ske med efterföljande singlar och EP’s..

Det är ett grymt tungt sound som levereras i samråd med finstämighet. Och har du inte samma tur som mig, så får du allt vänta till den 15 juli med att lyssna av låten. Då den kommer finnas på de flesta streamade tjänsterna.

Vad tycker jag om singeln då? Den ger mängder med mer känsla, vill ha mer. Riktigt bra upptakt på en soloplatta och en riktigt bra låt. Bra och starkt jobbat Myran. Det enda egentliga felet med låten, den är för kort, och nöter på högtalarna på grund av konstant ”repeat”.

myran_singel_name_highlight_text_800px

Singeln ”Running” släpps 15 juli och är den första i en serie av singlar. Låten är inspelad, producerad och mixad av Kristoffer Folin på Purple Skull Music och mastrad av Magnus Lindberg Productions (Cult Of Luna, Imperial State Electric, Refused m.m).

Trummor: Kristoffer Folin (Plan Three)
Bas: Basse Blyberg (House Of Shakira, Violet Janine)

Omslag och artwork: Michael Lekrans