Shinedown kommer till Annexet i Stockholm

Tre fantastiska band. En kväll. Med Shinedown som huvudakt och Starset + Press to MECO som gäster så lär Annexet koka den 29 november. Högaktuella med bandets (superhyllade) sjätte studioalbum ”Attention Attention” beger sig Shinedown ut på turné – med ett stopp i Sverige.

Bandets senaste släpp är ett konceptalbum. ”Attention Attention” berättar en historia om en person som först är på ett väldigt mörkt ställe i sitt liv – för att över de 14 låtarna på skivan bearbeta sina problem och möta sina demoner – för att i slutet ha förvandlats till en helt annan person…

Albumet har hyllats av kritiker med toppbetyg och lovord. Allmusic beskrev albumet som ”expertly crafted” – och att det nyskapande rockalbumet som släpptes i maj kommer att nomineras till flertalet priser är ingen högoddsare direkt.

Att Florida-bandet Shinedown dessutom tar med sig Ohio-kollegorna Starset (monsterhiten ”My Demons” någon?) och brittiska up-and-comingbandet Press to MECO – ja det innebär nästan en garanti för en av höstens absolut bästa konsertkvällar!

Konsertdatum
29/11 – Annexet, Stockholm