tOWN hOGS

Vi har just i smyg öppnat upp dörrarna, så ha tålamod med oss, det kommer ske förändringar och ökat innehåll med tiden.

topp-logo

Musiksiten som kommer vara något annorlunda än övriga och befintliga som redan finns och täcker det mesta.

Men vi på TH tycker att det fattas en bra plats för musiken som inte tar så stor plats annars. Det kan vara kända, okända, signade, ej signade band. Det viktiga är att lyfta fram de band inom rock/punk/metal som i daglig media inte får den bevakning som de annars förtjänar bland annat på grund av sitt hårda slit.

cropped-townhogs-2.png

tOWN hOGS kommer även ha en specifik avdelning för press-releases, där vi helt oförskönat petar in press-releaser från skivbolag, bokare, management, band m.fl .

Är du ett band, management, skivbolag som vill komma i kontakt med oss på tOWN hOGS, skicka då ett mail till Redaktionen så hjälper vi dig så snabbt vi kan.

Vi tror även att den bästa spridningen av information går via er som är ute på festivaler, spelningar mm , därför kommer vi även lansera relativt omgående en specifik site , som till viss del kommer integreras till tOWN hOGS.

hogs-in-town-stockholm

hOGS in tOWN kommer vara en levande site, där specifika taggar från Twitter, Instagram m.fl sociala siter kommer automatiskt publiceras. Samt information om gig, festivaler etc. Håll utkik efter den siten.

Tanken är att det kommer finnas specifika communities per stad, land eller världsdel så småningom.